Vote Your Favorite DJs !! The DJ List

ShadowMask's Blogology

↑ Grab this Headline Animator

sâmbătă, august 16, 2008

Proiectul Celia” s-a nascut in anul 2006, cu un material special creat pentru a cuprinde un public larg indiferent de varsta. Desi au trecut mai putin de doi ani de la lansarea ei, Celia are in palmares 3 videoclipuri. Prima piesa care a beneficiat de videoclip a fost “Vraja ta“, lansata in anul 2006, urmata in 2007 de piesa care i-a adus succesul “Trag aer in piept“.

Videoclipul piesei ”Trag aer in piept” a fost unul de imagine, care iese insa din tiparele clasice prin imbinarea de intamplari neobisnuite, unele inexplicabile. Dupa aceste doua videoclipuri, Celia l-a filmat pe al treilea pentru piesa “Soapte”.

Acum Celia le pregateste fanilor o surpriza. Astazi Celia filmeaza la Snagov un nou videoclip pentru piesaO mie de cuvinte“.



Celia - O Mie de cuvinte


Cum v-am mai spus, evenimentul outdoor "House Parade 2008" incepe azi, in parcul Bucov, langa Ploiesti. Dupa cum am inteles de pe site-ul oficial al evenimentului, totul se va transmite live, pe internet, radio si tv ! ceea ce este extraordinar !

> Programul evenimentului
> Imnul House Parade 2008
> Harta Locatie

Evenimentul va fi transmis:

1. Live stream internet - incepand cu ora 18:30

2. Live pe FM prin Radio Prahova - incepand cu ora 21:00

3. pe TV prin canalul Music Channel



Videoclipul piesei Rumadai a avut astazi premiera in Germania, pe un site de videoshare. Arsenium a filmat videoclipul Rumadai pe data de 1 august, piesa “Rumadai” a prins foarte bine la public, fiind deja declarat HIt in mai multe tari din vestul Europei. Arsenium va avea lansarea videoclipului RUMADAi si pe postul muzical VIVA.

Dupa cum stiti Arsenium este cel de-al doilea roman de care Sony BMG se ocupa.



Arsenium - Rumadai





Line up-ul pentru editia 2008 a LoveFest (San Francisco) a fost anuntat de catre organizatori.Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Lee Buridge, Adam Freeland, Above & Beyond, DJ Mehdi, Green Velvet, Bill Patrick, "eroii locali" - Claude VonStroke si Mark Farina, vor performa pe durata a noua ore, in cadrul traditionalei parade care pleaca de pe Market Street pana la Civic Center Plaza.

Modelul LoveFest este reprezentat de celebra parada germana Love Parade, doar ca americanii celebreaza "etica" rave-ului si cele mai ridicole tinute pe care la-ai putea vedea vreodata. In anii anteriori parada a fost sustinuta de multe petreceri; unele pe genul "warm you UP!" si altele "cool you DOWN!". Acestea au rolul de a pregati petrecaretii pentru evenimentul de main.
Cu detalii despre aceste locurile in care vor avea loc aceste party-uri, o sa venim in cateva saptamani, intre timp insa, scoateti sarpele boa din cutie.... O sa aveti nevoie de el pe 4 octombrie 2008.
Sursa : Vibe FM



LoveFest 2007 in San Francisco







Inca un "big up" de la Roger Sanchez merge, de aceasta data, spre Laidback Luke pentru remix-ul facut la piesa lui Martin Solveig - "I Want You".
Se pare ca a fost o aparitie fierbinte in zona preferintelor lui Sanchez, si nu exista vreun semn ca acest track va disparea din preferintele lui, cel putin NU in viitorul apropiat.
Iata ce a declarat The S Man despre aceasta piesa:
"Este un al remix grozav de la omul meu de main, Luke. E clar tipul a remixat tot anul asta, poate o sa-si remixeze si "posteriorul"...Daca va ganditi, ca la un moment dat, productiile sale nu vor mai fi interesante...Well, HELL NO! Asta e un fel de killer track, cu care am zguduit audienta lunea trecuta. Luke mi-a cucerit geanta de CD-uri de ceva vreme si nu-l poti opri. De fiecare data vine la mine si imi aduce o stiva de release-uri, dar si materiale noi, nelansate inca. Asa ca ridic pentru el in sus degetul mare".

Sursa : Vibe Fm

Martin Solveig - "I Want You" (Laidback Luke Remix)



Paul Thomas (Godskitchen - UK), Rosario Internullo & Adrian Eftimie (2 crazy bastards), Sean Jay Dee, Mano, Claus, Phaser Lips şi Ziggi formează line-up-ul pentru evenimentul Summer End Party, ce se va desfăşura pe 5 septembrie la Ciric, în Iaşi.

Spectacolul va începe la orele 18 la Complexul Golden Stone Ciric din Iaşi. Preţul unui bilet achiziţionat până în ora 24 este de 20 RON. După această oră, biletele vor costa 30 RON.

Sursa : nights.ro


vineri, august 15, 2008



4. > NTM - Laisse Pas Trainer Ton Fils < New Entry >
3. > AZ -
The Come Up [ Stationare ]
2. > Wu Tang Clan -
Cream [ Stationare ]
1. > NAS - NAS is Like [ Stationare ]




Locul 4 anul trecut in cel mai cunoscut clasament international al DJ-ilor, Top 100 Dj Mag, Paul Van Dyk va putea fi ascultat pe VibeFM din 17 august in fiecare duminica incepand cu ora 21:00.


Paul Van Dyk va mixa in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti (in cort) pe 10 octombrie. Show-ul sau radio insa, va putea fi ascultat in fiecare duminica de la orele 21.00 pe postul de radio Vibe FM.

Show-ul Paul van Dyk, care a facut sa danseze sute de mii de ascultatori din intreaga lume, acum in exclusivitate pe Vibe FM.

Cea mai recenta vizita a binecunoscutului artist in Bucuresti a fost anul trecut, pe 22 decembrie, la aniversarea de 7 ani The Mission, la o petrecere parte a turneului In Between. Chiar in acea seara a castigat pentru premii la Trance Awards 2007 - Best DJ, Best Producer, Best Label si Best Album.




Victor Piturca a anuntat, marti, lista stranierilor convocati pentru meciul amical cu Letonia, care se va disputa pe 20 august la Urziceni. Surpriza lui Piti este George Ogararu de la Ajax, insa la serviciile acestuia s-ar putea renunta, tinand cont ca din lot mai fac parte Contra si Sapunaru.

Fundasi: Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogararu (AFC Ajax Amsterdam), Cristian Sapunaru (FC Porto), Gabriel Tamas (AJ Auxerre), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk)

Mijlocasi: Paul Codrea (AC Siena), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Nicolae Dica (Calcio Catania Spania), Florentin Petre (Terek Groznii)

Atacanti: Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Daniel Niculae (AJ Auxerre)

Lista jucatorilor din campionatul intern convocati pentru meciul cu Letonia va fi anuntata pe data de 17 august, dupa inheierea etapei cu numarul 4 din Liga I.

Meciul amical cu Letonia va avea loc pe stadionul clubului Unirea Urziceni, pe data de 20 august la ora 20:45.



Steaua a anuntat preturile biletelor pentru partida retur cu Galatasaray Istanbul, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Acestea variaza intre 25 si 500 de lei.

Biletele vor fi puse in vanzare pe data de 18 august, abonatii urmand sa aiba dreptul de a isi rezerva locul. Ei beneficiaza si de o reducere de 20%. Fiecare suporter al Stelei poate achizitiona maxim patru bilete.

Preturile biletelor pentru returul cu Galatasaray:
FOTOLII – 500 LEI
TRIBUNA 0 – 200 LEI
TRIBUNA 1 – 100 LEI
TRIBUNA 2 – 50 LEI
PELUZE – 25 LEI




Alex va canta in deschiderea concertului superstarului jamaican Shaggy, eveniment care are loc pe 29 august, pe plaja Hotelului Mamaia.

Pe 29 august, plaja din Mamaia va fi acaparata de ritmuri jamaicane. Hituri arhicunoscute precum “Oh Carolina”, “Boombastic” si “Hey Sexy Lady” vor incalzi atmosfera. Spectacolul organizat de Compania Events si Club Bamboo va incepe de la ora 21.00. Dupa party pe nisip, Shaggy va gazdui un afterparty exploziv in Club Bamboo, care va incepe la miezul noptii. Concertul face parte din turneul de promovare al albumului “Intoxication”.

In foarte scurt timp de la lansarea sa pe piata muzicala romaneasca, Alex a devenit un artist foarte gustat de publicul tanar. Albumul sau de debut “Yamasha”, o combinatie de R&B, hip hop si pop, a lansat pe piata doua hituri de succes, “Yamasha” si “Dragoste la prima vedere”. Alex a “flirtat” cu multiple genuri muzicale, avand la activ colaborari cu Anda Adam, Connect-R, Matteo, C.I.A, Sisu& Puya, Mandinga, Anna Lesko, etc.

Parteneri media: MTV, PRO FM, Time Out, Pro Motor, PRO TV Magazin, Ce se intampla, doctore?, Cool Girl, Men’s Health, Indoor Media. Multumim pe aceasta cale partenerilor: Jaguar, trasportatorul oficial al evenimentului, STASO, Media Image, Comunicatedepresa.ro.

Biletele se pot cumpara prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si la punctele de vanzare Eventim din hypermarketurile Carrefour si magazinele Germanos, la pretul de 55 RON. Biletele Golden Ring - locuri limitate cu vizibilitate maxima, in fata scenei - costa 75 RON.


joi, august 14, 2008


Club Soho (Arad) - vineri 29 august 2008 - Emil Lassaria



Herastrau (Bucuresti) - duminica 17 august 2008
Dun- http://www.myspace.com/dundj
Fouchat- http://www.myspace.com/fouchat
Cristi Cons - http://www.myspace.com/kristidorien

duminica 17 august 2008
Herastrau (la foisor)
INTRARE GRATUITA


Arenele Romane - CORT - (Bucuresti) - vineri, 10 octombrie 2008 -
The Mission prezinta VONYC SESSIONS WORLD TOUR 2008
PAUL VAN DYK
warm up:
Pagal [FWD Agency]
vineri, 10 octombrie, ora 22:00
Arenele Romane [cort]


Arenele Romane (Bucuresti) - sambata 13 septembrie 2008 - Chezidek, Mr. Spectacular, Big Bud


Kristal Club (Mamaia) - sambata 16 august 2008 - JAMES LAVELLE, Warm up: Chriss (rezident Kristal Club)


Kristal Club (Mamaia) - vineri 15 august 2008 - RAOUL RUSSU, Chriss (rezident Kristal Club) OneFM Event


Club Gossip (Mamaia) - sambata 16 august 2008 - Pagal, Rosario Internullo, Livio


Bitza a prezentat pe pagina sa de MySpace cateva piese noi ce vor fi incluse pe viitorul sau album de studio - "Sufletul orasului". Printre acestea se afla si primul single extras - "Bara la Bara", piesa ce va beneficia si de un videoclip.

Totodata, a fost "lansata" si "Sange bolnav", o colaborare cu Adrian Despot. De altfel, solistul Vita de Vie nu este singurul invitat de pe "Sufletul orasului"; printre artistii ce il insotesc pe Bitza se mai afla Grasu XXL , Cedry2k, Carbon sau Loredana.

Albumul "Sulfetul orasului" este asteptat sa apara pe piata in aceasta toamna.



Aşa cum vă anunţam acum ceva vreme, Faithless vin în România pentru un DJ Set. Acest lucru se va întampla vineri, 22 august, în parcul Izvor, cu începere de la ora 20:30, în cadrul evenimentului automobilistic Bucharest City Challenge 2008.

Pentru un bilet achiziţionat pentru acest eveniment (indiferent de tribună) pentru zilele de 23 şi/sau 24 august, se oferă o invitaţie de o persoană la show-ul Faithless din 22 august. Această promoţie este valabilă până pe data de 21 august.





Proiectul muzical românesc de muzică electronică Hermannstadt Collective (Mihai Popovicu, Jay Bliss şi Toygun) a debutat cu EP-ul Ephedrine, la label-ul Immigrant Digital. Albumul conţine 3 piese originale şi un remix.

EP-ul este disponibil pe ImmigrantIndustries.com, iar pe 18 august acesta se va lansa şi pe site-urile de specialitate Beatport, Juno sau Whatpeopleplay. Nume ca Mark Henning, Noah Pred, Mazi (Gourmet), Tyler Stadius, XPansul sau Kreon s-au arătat plăcut impresionaţi de acest EP.




Unul dintre cele mai mari evenimente de muzică electronică din Olanda, Amsterdam Dance Event se va desfăşura, în acest an, între 23 şi 25 octombrie. Ediţia de anul acesta aduce la un loc sute de artişti, DJ-i şi trupe de muzică electronică.

Dintre artiştii anunţaţi până acum se numără: Carlos Valdes (NL), Chocolate Puma (NL), D’Julz (FR), Dave Clarke (GB), Dave Ellesmere (NL), David Guetta (FR), Dennis Ferrer (US), Detroit Grand Pubahs live (US), Digitalism (DE), Dixon (DE), DJ Hell (DE), DJ Pierre (US), Don Diablo (NL), Dr. Lektroluv (BE), Eddie Thoneick (DE), Edo Salgado (NL), Erick Morillo (US), Fedde le Grand (NL), François K. (US), Funk d’Void (GB), Funkerman (NL), Georgie Porgie (US), Gilles Peterson / Lefto / BPM (GB), Guy Gerber live (IL), Hardsoul (NL), Heartthrob (US), Hitmeister D (NL), Ida Engberg (SE), Isis (NL), Jackal and Hyde live (US), Joel Mull (SE), Joey Negro (GB), John Dahlbäck (SE), Joost van Bellen (NL), Josh Wink (US), Juan Atkins (US), Junior Jack & Kid Creme (BE), Kabale Und Liebe live (NL), Keith Thomson (US), Kid Massive (DK), Kiko (FR), Kraak & Smaak (NL), Krause live (NL), Laidback Luke (NL), Layo & Bushwacka! (GB), Legowelt live (NL), Lucien Foort live (NL), Lulu Rouge live (DK), Magda (PL), Marc Houle (US), Mark Robinson (GB), Markus Schulz (DE), Mason (NL), Mathew Jonson (CA), Matik live (NL), Matthew Dekay (NL), Menno de Jong (NL), Michael Reinboth (DE), Michel de Hey (NL), Monika Kruse (DE), Mousse T (DE), Noisia (NL), Oliver Huntemann (DE), Onur Ozer (TR), Parra Soundsystem (NL), Paul van Dyk (DE), Phuture 303 (US), Rednose Distrikt (NL), Remy (NL), René Amesz (NL), Richie Hawtin (CA), Robert Owens (US), Ron Carroll (US), Roog (NL), Sander Kleinenberg (NL), Schwarz / Âme / Dixon live (DE), Seamus Haji (GB), Sebastien Tellier live (FR), Secret Cinema LIVE (NL), Seymour Bits live (NL), Shapeshifters (GB), Shinedoe (NL), Steve Bug (DE), Steve Mac (GB), Steve Rachmad (NL), Stonebridge (SE), Sven Väth (DE), Terry Toner (NL), The Advent live (GB), The Hacker (FR), The Martinez Brothers (US), The Subs (BE), The Walk & Rogerseventytwo (NL), Tobi Neumann live (DE), Tocadisco (DE), Tom de Neef (BE), Tom Novy (DE), Tom Trago (NL), Tomcraft (DE), Tommie Sunshine (US), Trentemøller DJ-set (DK), Troy Pierce (US), Ultradyne (US), Victor Coral (NL), Vince Watson (GB), Warren Fellow (NL), 2000 and One (NL), Abe Duque (US), Adultnapper (US), Agoria (FR), Alexander Robotnick (IT), Âme (DE) Andre Galluzzi (DE), Aril Brikha (SE) live, Armin van Buuren (NL), Artful Dodger (GB), ATFC (GB), Audio Bullys (GB), AudioJack (UK), Autokratz (GB), Bangkok Impact live (FI), Barbara Tucker (US), Ben Watt & Justin Martin (GB), Benny Rodrigues (NL), Bodyrox (GB), Brian S (NL), Brian Tappert (US).



Part 1 :

Nadia Ali - Crash and Burn (Sultan Mix)
Gadjo - It's Alright (Jesse Garcia mix)
Antoine Clamaran - Cancun Paradise (Tristan Garner mix)
Milk & Sugar feat. Roxanna Wilde - No No No (Terrace Dub Mix)
Sunloverz - Summer of Love (Big Room Mix)
Copyright feat Mr V - In Da Club (Chocolate Puma Mix)
Chris Mayer & Silvio – One Love (Dj Andi Remix)
Juan Magan & Marcos Rodriguez - Bora Bora (Jason Tregebov Remix)
Carlos Silva feat. Nelson Freitas - Cre Sabe 2008 (Afrojack Remix)

Part 2 :

Dirty South - Let it go (Chocolate Puma Vocal Mix)
Tristan Garner - Caribe (Original Mix)
Fedo Mora & Camurri - After The Rain (Julien Creance Mix)
Snap - Rhythm Is A Dancer (Genji Yoshide Mix)
Allexino - Sunrise 5 Am (ICS Mix)
Christian Malloni - Shanty Town (Original Mix)
Morris - Till The Morning Light (Play & Win Remix)
Jean Claude Ades - I Begin To Wonder 2008 (Plastik Funk Mix)

Part 3 :

Tv Rock - been A Long Time (Axwell Remode Mix)
Dave Spoon & Paul Harris feat Sam Obernik - Baditude (Gold Ryan & Tapesh Mix)
Mark Knight & Adam K and Soha – From The Speaker (Original mix)
Dave Seaman - Gobbledygook (Funkagendas Repulse Mix)
Korgis - Need Your Lovin' (Laidback Luke Mix)
DJ Chus & Peter Gelderblom - Feelin' 4 You (Muzikjunki Remix)
Fish & Chips - Bouncing In Draut (D.O.N.S. & DBN Remix)
David - Sexy thing (ACME Inc Pumpin Mix)
Katoline - Feciorashu (Liviu Hodor Edit)



Chiar daca in concursul de calificari Romania a ocupat doar pozitia a patra, echipa nationala de gimnastica feminina a reusit o mobilizare de exceptie in finala pe echipe, castigand medalia de bronz
Sandra Izbasa, Steliana Nistor, Anamaria Tamarjan, Andreea Acatrinei si Andreea Groigore, au avut evolutii sigure si frumoase ocupand la final pozitia a treia in clasamentul general dupa China, medaliata cu aur si Statele Unite, medaliata cu argint, dar, cel mai important, inaintea Rusiei, care a ocupat doar pozitia a patra.

Daca dupa prima rotatie si evolutiile de la paralele, Romania se afla pe pozitia a cincea, mijlocul concursului a gasit echipa noastra pe locul al patrulea la mica diferenta de puncte in spatele Rusiei.

Solul a reprezentat aparatul nostru salvator, in timp ce pentru rusoaice barna si solul a creat cele mai mari probleme, astfel ca inainte de ultima rotatie Romania a urcat pe a treia treapta a podiumului, in ciuda arbitrajelor defavorabile de care a avut parte

Chiar daca ultimul aparat din concurs, sariturile, nu a fost unul dintre favorite la aceste Jocuri Olimpice, fetele lui Forminte au strans din dinti si au incheiat fara greseala concursul, avansul luat la sol fiind hotarator in stabilirea clasamentului final.

Tara gazda, China, a ocupat prima pozitie a podiumului, cu un total de 188.900, urmata de Statele Unite, cu 186.525, americancele cazand psihic pe final, cu ratari pe linie la barna si sol, iar Romania a incheiat finala pe echipe cu un total de 181.525, fata de Rusia, locul 4, cu 180.625



Inotatorul roman Razvan Florea s-a calificat in semifinalele probei de 200 m spate din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing (8-24 august), cu al zecelea timp din serii, 1:57:97.
Florea a ocupat locul 3 in seria a patra, dupa austriacul Markus Rogan, 1 min 56 sec 64/100, si dupa Hayden Stoeckel (Australia), 1 min 57 sec 15/100.

Semifinalele sunt programate pe 14 august, de la ora 5,21.



Halterofilul Razvan Rusu s-a clasat, miercuri, pe locul 18 la categoria 77 kg din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Romanul, care a evoluat in finala B, a reusit un total de 310 kg, dupa ce a ridicat 140 kg la smuls si 170 kg la aruncat.

Medalia de aur a fost castigata de coreeanul Sa Jae-hyunk (366 kg), cea de argint de chinezul Li Hongli (366 kg), iar cea de bronz de armeanul Gevorg Davtyan (360 kg).

Razvan Rusu a fost ultimul reprezentant al Romaniei in competitia de haltere de la JO-2008, in care cea mai buna performanta a reusit-o Antoniu Buci, clasat al patrulea la categoria 62 kg.

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost invinsa joi dimineata de formatia Hong Kong cu scorul de 3-0, in Grupa C de la Jocurile Olimpice de vara de la Beijing (8-24 august).

Daniela Dodean a fost intrecuta de Lin Ling cu scorul de 3-1 (11-7, 11-5, 10-12, 11-7), Elizabeta Samara a fost invinsa de Tie Yana cu scorul de 3-0 (11-6, 12-10, 11-4), iar la dublu, perechea formata din Eliza Samara si Iulia Necula a fost depasita cu scorul de 3-2 (11-4, 10-12, 11-7, 1-11, 11-8) de cuplul Lau Sui Fei/Lin Ling.

In primul meci, Daniela Dodean, a cedat, scor 1-3 (-7, -5, 10, -7) in fata jucatoarei Ling Lin.

Elizabeta Samara a fost invinsa, cu scorul de 3-0, de Yana Tie (-6, -10, -4).

Perechea Iulia Necula/Elizabeta Samara a cedat meciul cu Sui Fei Lau si Ling Lin, cu scorul de 3-2 (-4, 10, -7, 1, -8).

Romania a invins, miercuri, scor 3-0, reprezentativa Germaniei, urmand sa intalneasca, tot joi, echipa Poloniei.

La JO-2008 participa 16 echipe, repartizate in patru grupe. Primele doua clasate din fiecare grupa se califica in sferturile de finala ale competitiei.

In ultimul joc din Grupa C, Romania va intalni joi 14 august, de la ora 14,30, formatia Poloniei. In prima partida, echipa noastra a intrecut Germania cu scorul de 3-0.


Tragatoarea romana Lucia Mihalache a ratat calificarea in finala probei feminine de skeet, joi, la Jocurile Olimpice de vara de la Beijing (8-24 august), dupa ce a ocupat locul 10 in preliminarii, cu 66 de puncte.

Ultima sportiva care a prins finala de 6 a fost suedeza Nathalie Larsson, cu 69 puncte. Chiara Cainero (Italia) a ocupat primul loc in calificari, cu un nou record olimpic, 72 de puncte.


Gimnastul roman Flavius Koczi a ocupat, joi, locul 18, in cadrul concursului de individual compus din cadrul turneului olimpic, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Koczi, care dupa prima rotatie ocupa locul 18, iar dupa cea de-a doua se afla pe pozitia treia a primit urmatoarele note: 14.450 la inele, 16.450 la sarituri, 13.525 la paralele, 14.725 la bara fixa, 14.900 la sol si 15.425 la cal cu manere. Totalul lui Koczi a fost de 89.575 puncte.

Titlul olimpic a revenit chinezului Wei Yang (94.575), in timp ce pe urmatoarele doua pozitii s-au clasat japonezul Kohei Ucimura (91.975) si francezul Benoit Caranobe (91.925).

Clasament:
1. Yang Wei (China) 94,75 puncte
2. Kohei Uchimura (Japonia) 91,975
3. Benoit Caranobe (Japonia) 91,925
4. Hiroyuki Tomita (Japonia) 91,750
5. Serghei Horohordin (Rusia) 91,700
6. Maxim Deviatovski (Rusia) 91,700
.....
18. Flavius Koczi (Romania) 89,575





Judoka roman Daniel Brata a fost invins, in sferturile de finala ale recalificarilor din cadrul categoriei 100 kg la Jocurile Olimpice de vara de la Beijing (8-24 august), de catre georgianul Levan Jorjoliani, prin ippon.

Daniel Brata fusese intrecut in sferturile de finala ale categoriei de catre azerul Movlud Miraliev (34 ani), locul 5 la JO de la Atena 2004 si medaliat cu bronz la Mondialele din 2003, de la Osaka, prin waza ari.

In optimi, Brata l-a invins pe canadianul Keith Laurence Morgan. Brata, medaliat cu bronz la Europenele din 2005, de la Rotterdam, s-a impus prin ippon, dupa numai 26 de secunde, in fata sportivului clasat pe locul 5 la JO de la Sydney 2000. In primul tur, Daniel Brata (24 ani) castigase la uzbekul Utkir Kurbanov, tot prin ippon, dupa 3 minute si 12 secunde.


EchipaRezultatEchipa
Spartak Moskva1-4Dynamo Kyiv
Levski0-1BATE
Shakhtar2-0
Dinamo Zagreb
Anorthosis3-0Olympiacos
AaB2-0Kaunas
Galatasaray2-2Steaua
Sparta1-2Panathinaikos
Juventus
4-0Artmedia
Brann
0-1Marseille
Schalke1-0Atletico
Twente0-2Arsenal
Partizan2-2Fenerbahce
Standard0-0Liverpool
Guimaraes0-0Basel
Barcelona
4-0Wisla
Fiorentina
2-0Slavia


EchipaRezultatEchipa
Poli Iasi
0-2
Steaua
Fc Vaslui
1-0Gloria Bistrita
U. Craiova
3-2
Farul
Gaz Metan
5-1Poli Timisoara
Gloria Buzau
0-2Otelul Galati
Rapid
1-0CFR Cluj
Pandurii1-5Urzicenii
CS Otopeni
3-2
Dinamo
Fc Arges
1-0Fc Brasov


EchipaRezultatEchipa
Gloria Bistrita
2-0U. Craiova
Otelul Galati
3-1CS Otopeni
Urziceni3-2
FC Arges
Farul0-2Rapid
Poli Timisoara3-0Pandurii
Poli Iasi
1-3FC Vaslui
Dinamo1-0Gaz Metan
Steaua2-1FC Brasov
CFR Cluj
2-0Gloria Buzau


EchipaRezultatEchipa
U. Craiova2-0Poli Iasi
FC Brasov1-0Urziceni
Gloria Buzau0-1Farul
FC Arges1-1Poli Timisoara
Rapid3-0Gloria Bistrita
Gaz Metan2-2Otelul Galati
CS Otopeni0-4CFR Cluj
Pandurii1-1Dinamo
FC Vaslui1-0Steaua

miercuri, august 13, 2008

Am decis sa postez rezultatele, clasamentele si statisticile din Liga 1, Cupa UEFA, Cupa Romaniei, Nationala, Jocurile Olimpice si ceva din alte ligi internationale, chiar si rezultate din alte sporturi ca snooker, F1, tenis, baschet, handbal, box etc. . Am vrut sa diversific blogul si sa scriu si despre altceva decat muzica . Sper sa prinda ideea si sa curga cu vizitatorii :p .
Nu o sa va spun ce echipe sustin pentru ca ar putea starni ura etc. ...











Part 1

Chris Mayer & Silvio – One Love (Dj Andi Remix)
R.I.O - Shine On (Mondo Remix)
Milk & Sugar feat. Roxanna Wilde - No No No (Terrace Dub Mix)
Fedo Mora & Camurri - After The Rain
Sunloverz - Summer of Love (Big Room Mix)
Liana Mccarthy feat Dj Marble - Dance With Me
Carlos Silva feat. Nelson Freitas - Cre Sabe 2008 (Hardwell Remix) - am gasit doar radio edit !
Sash vs Stunt - Raindrops (Encore Une Fois) (Fonzerelli Remix)
Becca - Lambada (Extended Vocal Mix)

Part 2 :

Jerry Ropero, Denis The Menace, Sabor feat Jaqueline - Coracao (Axwell Remix)
Axwell Vs Shakedown - I Found U At Night (Dubfire Vs P.Carrilho Rework)
Tristan Garner - Caribe (Original Mix)
Rachel Starr - To Forever (Deadmau5 Vocal Mix)
Stereo Palma - Dreaming (Malibu Breeze Mix)
Alexino - Sunrise 5 Am (ICS MIX)
Capilari & Salvavida - Oye Como Va (Micha Moor & Deniz Koyu Remix)
Fish & Chips - Bouncing In Draut (D.O.N.S. & DBN Remix)

Part 3:

David - Sexy thing (ACME Inc Pumpin Mix)
Katoline - Feciorashu (Liviu Hodor Edit)
Kurd Maverick - Ring Ring Ring
Christian Malloni - Shanty Town (Original Mix)
Phunk Investigation vs. Boy George - Generations Of Love (DJ Dove's True 2 Form Vox Remix)
Chris Lake - Start Again
Mark Knight & Adam K and Soha – From The Speaker (Original mix)
Noze - You Have To Dance


Auditie Placuta !



1 Music Chart prezentat de Alexandra, in fiecare sambata de la ora 18:00.


40. > N&D - Come On And Try
39. > Cristina Rus -
Prea tarziu
38. > Anka Badiu -
Cineva
37. > Alb Negru -
Kalimba
36. > Corina -
Give Me Your Love
35. > Alex -
Doamna mea
34. > Geo da Silva -
Striga
33. > Arsenium -
Wake Up
32. > Activ -
Under My Skin
31. > Sexxy -
So Funky
30. > Nelu Stratan -
Ii vara
29. >
Puya feat Keo & Laura - Viata Noua
28. > Impact - Delight
27. > Studio One -
El te iubeste
26. > Horia Brenciu -
Lucruri simple
25. > Natalia Barbu -
Suflet gol
24. > Andreea Balan -
Baby Get Up And Dance
23. >
Dj Slave feat. De La Vegas - Talk to me
22. > Cleopatra Stratan - Noapte buna
21. > Keo -
Ploua cu lacrimi
20. > Hi-Q -
Asa-s prietenii
19. > Zero -
Amo Amo
18. > Smiley -
Preocupat de gura ta
17. >
Miki feat. Jorge & MiniMo - Mami te quero
16. > Anda Adam - Punani (Move Your Body)
15. > DJ Project -
Departe de noi
14. > Suie Paparude -
Cu zambetul pe buze
13. > Crazy Loop -
Johanna (Shut Up)
12. > DJ Andi feat. Stella -
Fire
11. > Andra -
Un lucru sa-mi dai
10. > Reflex -
Fara ea
09. >
Sistem feat. Natalia Barbu - Atingerea Ta
08. > DJ Rynno feat. Sylvia - Fantasy Of Love
07. > Chicanos -
Maleya
06. > Marius Nedelcu & Giulia -
Rain
05. > Andreea Banica & Smiley -
Hookie Song
04. > Mandinga -
Donde
03. > David DJ & Dony -
Sexy Thing
02. > MR & MS -
Love Is Not A Reason To Cry
01. >
EOS (Evolution Of Sound) - I Feel High




Festivalul Callatis 2008 se desfasoara in perioada 11 – 17 august. Concertele se vor desfasura pe doua scene.

TVR 2 va transmite in fiecare seara direct din Mangalia, incepand cu ora 21:00, spectacolele ce vor fi prezentate de Gabriel Cotabita si Alina Sorescu.

Iata programul pe zile al Festivalului Callatis 2008:

Luni, 11 august
Festivalul debuteaza cu Callatis Eurotour, o retrospectiva a celor mai frumoase piese interpretate de Felicia Filip, Taxi , Bandidos, Simplu, Smiley and Band si altii, recitalul zilei fiind sustinut de East 17 .

Marti, 12 august
In aceasta seara va avea loc spectacolul Dialoguri gen Callatis, o seara incendiara oferita de Nico si Vlad Mirita , DJ Project, Alexandra & Crush , Andreea Balan , Keo, Giulia , Cabron, Anda Adam si altii, recitalul serii fiind oferit de trupa September .

Miercuri, 13 august
Organizatorii lanseaza o invitatie generala: `Haideti toti la hora mare`, un spectacol folcloric de exceptie sustinut de Cornelia si Lupu Rednic, Gelu Voicu, Amalia si Traian Ilea, Aurel Tamas, ansamblurile Baladele Deltei si Doruletul din Tulcea si altii.

Joi, 14 august
Cea de-a patra seara este dedicata concursului Miss Diaspora, la care participa cele mai frumoase romance din 19 tari. Alaturi de ele se vor afla artisti precum Cristina Rus, Corina, Provincialii, Lavinia, Mihai Traistariu si altii. Recitalul serii va fi sustinut de Eruption .

Vineri, 15 august
Spectacolul va aduce noi artisti valorosi dintre care mentionam doar pe Andra, 3 Sud Est, Andreea Banica si Fuego .

Sambata, 16 august
Seara de sambata la Callatis va fi un adevarat „cocktail" muzical, avand ca „ingrediente" pe Alina Sorescu, Celia, Andreea Antonescu, Aida , Alb-Negru, Anka Badiu, David DeeJay & Dony, Lili Sandu si altii.

Duminica, 17 august
Ultima seara, sub egida Carnaval in Balcani, va aduce pe Elena Gheorghe, Imba, Costi Ionita & Andrea (Bulgaria), Anna Lesko, Anca Parghel & Tom Boxer, recitalul de incheiere fiind sustinut de formatia Culture Beat.

Cateva video de la Callatis 2008 !(click!)

> Andreea Balan @ Callatis 2008

> DJ Project @ Callatis 2008

> September @ Callatis 2008
- part 2
- part 3

> Alex @ Callatis 2008

> Connect - R @ Callatis 2008

> Anda Adam @ Callatis 2008

> Giulia @ Callatis 2008

> Alexandra Ungureanu, Crush & Marius Nedelcu @ Callatis 2008

> Marius Nedelcu @ Callatis 2008

> East 17 @ Callatis 2008

> Simplu & Smiley @ Callatis 2008

> Loredana Sachelaru @ Callatis 2008

> Taxi @ Callatis 2008

> Bandidos @ Callatis 2008

> Romania @ Callatis 2008

> Miss Diaspora @ Callatis 2008

> Ricky Dandel & Eric @ Callatis 2008