Vote Your Favorite DJs !! The DJ List

ShadowMask's Blogology

↑ Grab this Headline Animator

miercuri, august 13, 2008

Megastar 3 !



Din toamna, la Prima TV se da startul in cursa pentru Megastar! Emotiile vor fi si mai mari, tensiunea va atinge cote maxime, iar spectacolul va fi total, pentru ca Megastar 3 va aduce de aceasta data in atentia publicului formatii de tineri care isi doresc o cariera muzicala. Megastar 3 inseamna mai multa distractie, controverse si imprevizibil, live la Prima TV.
Andreea Raicu va prezenta noul sezon al celei mai mari competitii muzicale a anului. “Ma bucur ca in aceasta toamna reincepe Megastar si imi place mult noua lui formula! De aceasta data vor participa grupuri formate din patru cantareti, iar la final va castiga cea mai buna trupa. Sunt incantata ca voi avea alaturi aceiasi oameni minunati cu care lucrez deja de mult timp. Suntem o echipa! E important ca in noul sezon se va acorda o sansa atat celor care nu au pregatire muzicala, cat si fostilor finalisti de la Megastar 1 si 2, care au acum posibilitatea de a participa.” a declarat Andreea.

Pe scena Megastar 3 vor urca grupuri vocale a cate patru persoane, care vor intra intr-o competitie acerba pentru castigarea marelui premiu: un contract cu Universal Music Romania si 60.000 de euro din partea Prima TV. Noul sezon va cuprinde 8 episoade, iar incepand cu a doua editie, cate un grup va fi eliminat.

Preselectiile Megastar 3 vor avea loc la Bucuresti, in zilele de 15, 16 si 17 august, la Studiourile Prima TV din Iride Business Park, incepand cu ora 10:00. Atat persoanele care isi doresc sa faca parte dintr-o trupa, cat si formatiile deja constituite, sunt asteptate la preselectii. Inscrierile se fac la numarul de telefon 0728.859.129 sau pe site-ul megastar.primatv.ro.

Sursa : megastar.primatv.ro



0 Comments:

Post a Comment