Vote Your Favorite DJs !! The DJ List

ShadowMask's Blogology

↑ Grab this Headline Animator

marți, august 12, 2008


Echipa din spatele festivalului Snowbombing revine cu un nou concept de party. De aceasta data lasa in spate rave-ul si snowboard-ul din Alpii austrieci si "loveste" plajele balearice.
"Beachbombing" adopta formula similara de desfasurare a evenimentului de iarna, se deruleaza pe o perioada de o saptamana si vine cu multe evenimente indoor si outdoor. Lista locatillor in care va avea loc "Beachbombing" include Ibiza Rocks Hotel, Amnesia, Manumission (Closing Party), o gradina zoologica abandonata, plaje, piscine, iaht-uri si cam toate locurile pe care organizatorii au putut "sa puna mana".
Party-urile vor fi acoperite de nume precum Cuban Brothers, Freestylers, Todd Terje, Greg Wilson, The Whip, Krafty Kuts. "Beachbombing" a incheiat un parteneriat si cu cele mai mari cluburi din Ibiza pentru performeri ca: Bassement Jax, Groove Armada, Danny Tenaglia, Roger Sanchez si Erick Morillo.
Daca va ''incearca dorul de duca" si va tine portofelul, "Beachbombing" are loc in Ibiza, in perioada 17 - 21 septembrie, iar biletele pentru eveniment costa 149 de lire strerline (fiind incluse si 4 nopti de cazare).
Ce va fi cu "Beachbombing" nu stim, e prima editie in Ibiza, facem insa o trecere prin "Snowbombing" (editia 2008).


0 Comments:

Post a Comment