Vote Your Favorite DJs !! The DJ List

ShadowMask's Blogology

↑ Grab this Headline Animator

luni, septembrie 01, 2008


Daimon Concert Lounge (Bucuresti) - vineri 19 septembrie 2008
RAVEOLOGY PREZINTA :

DACHSHUND - Num Records, Material, Harthouse, Perspectiv -
Geneva / Switzerland
http://www.myspace.com/dachshund1

A inceput sa produca muzica techno in anul 2006.Influentat de trecutul sau de producator dub si d&b , sunetul lui este energic si foarte atractiv. Astazi , Dachshund este unul din cele mai bune exemple din scena de top minimal techno din Geneva. El a lansat majoritatea trackurilor sale sub diferite marci , cum ar fi Num Records , Platzhirsch , Mental Groove , 60 sec si multe altele. Live act sau dj set Dachshund stie exact cum sa organizeze ringul de dans. Extrasele sale "Somehow" , "Water game" au fost aclamate de intreaga scena.

out now :
dachshund / bon apetit ep / harthouse
dachshund / spontaneous ep / perspectiv
gypsy family / stranger in all lands ep / contexterrior

upcoming release:
various artist / TBA / harthouse

out now remix:
umek / vice grip / circle music

releases and remix:

dachshund & landberg / silver ep / material
mario kober / worin remixed one / goorec
lee van dowski & dachshund / confusion is sex ep / ilian tape
p.toile (dachshund remix) / trenta cinque stelle ep / channels records
dachshund / e.f.t. ep / num
quenum & dachshund / paradox ep / platzhirsch
dachshund / zukunft remix / mgltd
dachshund / water game / num ltd
dachshund / boat for sale ep / 60sec
dachshund / the floating jesus ep / num
dachshund / the joint echo remix / num

PLUSCULAAR
http//www.myspace.com/plusculaar

ROGER
http://www.myspace.com/rogerzigzag

warm-up:
Z!GZAG SOUND
http://www.myspace.com/zzsound

Start ora 21:00 // intrare: 30ron pana ora 00:00 / 40ron dupa ora 00:00

Sursa : nights.ro



Fabrica (Bucuresti) - vineri 12 septembrie 2008
vineri, 12 septembrie
DJ Antipop (Telepopmusik - FR)
Ben Mono (UK)
Kissey Asplund (SWEDEB, LIVE ACT)



Club Kado (Bucuresti) - sambata 13 septembrie 2008
sambata 13 septembrie
Stefanno
Snatt
Julianno




Club Midi (Cluj) - sambata 6 septembrie 2008

sambata, 6 septembrie
Audiofly
Kid Chriss
Mihigh

Pret intrare :
30ron pana la h00.00
40ron dupa h00.00




Kristal Glam Club (Bucuresti) - sambata 20 septembrie 2008
Kristal Glam Club ReOpening Party!
Special Guest: Sasha!Sambata 20 Septembrie 2008
Sambata, 20 Septembrie 2008, cel mai bun club din Romania si din Europa de Sud Est (conform nights.ro Awards 2008 si See Me Awards 2008), Kristal Glam Club isi redeschide portile cu o petrecere de zile mari!
Invitatul exceptional al acestei petreceri este Sasha, unul dintre putinii dj-i mondiali, care a supravietuit top-ului 100 din DJ MAG de la inceputurile acestuia si pana in zilele noastre.
Dupa ce in 2000 a atins punctul culminant ajungand pe locul 1, "The son of God", cum i se mai spune lui SASHA, s-a incapatanat sa ramana pe locurile fruntase ale acestui top, fiind cu siguranta un veteran extrem de iubit al topului!
In afara de acest mare eveniment care deschide atat de frumos un nou sezon de petreceri, promoterii clubului declara ca toate weekend-urile vor fi explozive la Kristal Glam Club.
Se anunta nume mari din industria muzicala electronica, cum ar fi dj cunoscutii si obisnuitii clubului, James Zabiela, Steve Lawler, Seb Fontaine si dj-i nebunii de la OneFM, 2 Crazy Bastards, dar si nume noi, dj-i care viziteaza pentru prima oara Kristal Glam Club, dj-i pe care publicul din Romania ii iubeste si doreste sa-I vada / revada de mult timp.
Redeschiderea sezonului acesta aduce nu numai nume importante, dar si un design nou (asa cum Kristal Glam Club v-a obisnuit in fiecare an), show-uri inedite si surprize.
Sambata, 20 septembrie 2008, Kristal Glam Club ReOpening Party cu: SASHA!

Info & rezervari: 0721.99.39.88
Biletele in avans costa 50 ron si se gasesc pe www.comandabilete.ro si la Club Kristal (Bucuresti, J.S.Bach nr. 2, sect. 2)



Arenele Romane (Bucuresti) - sambata 13 septembrie 2008
sambata, 13 septembrie
Chezidek
Mr. Spectacular
Big Bud



Pagal, Kool, Faster @ Summer Set Party, 12 septembrie 2008
Nights.ro si Love Events prezinta
Summer Set Party @ Daimon Concert Lounge
vineri 12 septembrie 2008, h22:00
line-up:Faster (FWD)
Pagal (FWD) vs. Kool (Love Events)
warm-up : Max (Love Events)


Albumul Jonas Brothers A Little Bit Longer debuteaza pe locul 1 in topul Billboard 200, inregistrand vanzari totale de 525.093 unitati in prima saptamana si devenind al treilea debut al anului, dupa Lil’ Wayne si Coldplay .

In top ten se mai regasesc inca doua materiale Jonas Brothers –coloana sonora a filmului Camp Rock si albumul Jonas Brothers .

Este pentru prima data cand un artist se afla in top ten cu trei albume. Singurii care s-au apropiat de aceasta performanta au fost cei de la ‘ NSYNC care au avut doua albume in top ten in anul 1999.

Disney Music Group mai are un artist prezent in primii zece, este vorba despre Miley Cyrus , al carei album Breakout se afla pe a patra pozitie.

Ascensiunea meteorica a celor de la Jonas Brothers , deveniti peste noapte un fenomen al culturii maselor, a fost sustinuta si de mai multe piese devenite number one.

Pe iTunes Jonas Brothers au avut sase single-uri consecutive care au ajuns pe prima pozitie: S.O.S., When You Look Me In The Eyes, Burnin’ Up, Pushin’ Me Away, Tonight si A Little Bit Longer. Primul single de pe noul album A Little Bit Longer, Burnin Up a depasit recordul pentru cel mai cerut cantec la radiourile Disney.

Jonas Brothers au fost apreciati petru talentul lor, primind mai multe premii, printre care 6 premii Teen Choice. Au fost nominalizati pentru doua premii MTV Music Video Awards 2008 pentru Videoclipul Anului si Cel Mai Bun Videoclip Pop pentru piesa Burnin Up.

Baietii vor canta live la premiile MTV VMA din acest an ce vor avea loc pe data de 7 septembrie.

Jonas Brothers s-au aflat recent pe coperta prestigioasei reviste Rolling Stone, fiind cei mai tineri artisti care au avut aceasta onoare.

Jonas Brothers se afla in turneul de promovare Burning Up. In total, peste 1 milion de fani au venit la cele doua turnee sustinute de formatie in aceasta vara. Ziaristii au asemanat nebunia iscata la concertele Jonas Brothers cu cea pe care celebri Beatles reuseau deasemenea sa o starneasca in anii 60.

Turneul Burning Up este filmat in exclusivitate de canalul Diney pentru lansarea unui film 3D in februarie 2009. Turneul este deasemenea fotografiat pentru lansarea din toamna anului viitor a primei carti Jonas Brothers , publicata de Disney Book Group.

Recenziile pentru A Little Bit Longer au fost extrem de favorabile. Cei de la Rolling Stone i-au acordat 4 stele, apreciind ca "cel de-al treilea album al baietilor este caracterizat de acorduri de chitara, armonii si versuri care iti raman in minte".

Recenzia din revista Bleneder, care i-a acordat deasemenea numai putin de patru stele albumului, sublinia ca " Jonas Brothers sunt ca Beatles , doar ca mult mai talentati si mai draguti".

Jonas Brothers si-au inceput vara cu premiera filmului Camp Rock lansat de Disney Channel.Numarul spectatorilor acestui film a ajuns la 38,5 milioane doar in Statele Unite, Canada si America Latina si urmeaza sa se lanseze si in Europa luna viitoare.

Cu toata nebunia care ii inconjoara pe baieti, Jonas Brothers reusesc sa isi faca timp sa daruiasca. Jonas Brothers au pus bazele propriei fundatii, Change for the Children (www.changeforthechildren.org) pentru sustinerea programelor ce motiveaza si inspira copiii sa faca fata discriminarii cu incredere, determinare si dorinta de a reusi.

Sustinerea copiilor bolnavi de diabet va fi deasemenea o preocupare majora pentru fundatie, avand in vedere ca si Nick Jonas sufera de aceasta boala. Nick a anuntat de curand partneriatul semnat cu compania farmaceutica Bayer si lansarea site-ului www.nickssimplewins.com unde Nick ofera sfaturi simple de zi cu zi pentru a-i invata pe adolescenti cum sa traisca cu aceasta boala.

Pentru ca sustin acest program, Jonas Brothers au oferit o bursa de 10.000 de dolari pentru fiecare dintre cele cinci organizatii participante.

In timpul turneului "Burning Up", Jonas Brothers au scos la licitatie bilete si pass-uri pentru meet&greet prin intermediul site-ului www.charityfolks.com cu scopul de a strange bani pentru fundatia lor. Un tricoul special cu Nick Jonas este vandut la concerte, strangandu-se astfel fonduri aditionale pentru proiectul Change for the Children. Vanzarile de astfel de tricouri au ajuns la suma de 420.000 de dolari.

Energia lor este de neoprit. Pe parcursul acestui turneu, baietii au inceput deja sa inregistreze material in bus-ul lor oferit de compania Verizon, care este echipat cu un adevarat studio de inregistrari. Au compus deasemenea si pentru alti artisti, semnand versurile si producand o parte din piesele albumului de debut al colegei lor de plaotu de la filmul „Camp Rock”, Demi Lovato.

Cu siguranta ca baietii de la Jonas Brothers isi traiesc visul american. Iar faptul ca au un album number one in acest moment, cu siguranta ca le da si mai multa incredere in ei.

Sursa : universal music romania

Shaggy a sustinut vineri doua concerte pe litoralul romanesc, unul pe plaja din fata Hotelului Mamaia si un altul in Clubul Bamboo din aceeasi statiune.

Cu toate ca la cel de-al doilea spectacol intrarea a fost libera, au existat curiosi care au preferat sa-l urmareasca pe primul, la care s-a intrat pe baza de bilet, peste gard.

Shaggy , aflat pentru prima data in Romania, a comentat ironic la adresa acestora spunand "I’ve got some Free tickets over there…Let’s show them where the party is!".

In ciuda acestei intamplari, starul jamaican a afirmat ca isi doreste sa revina, deoarece s-a simtit foarte bine aici.

Printre persoanele cunoscute care au asistat la spectacolul lui Shaggy de pe litoral s-au numarat cantareata Delia si iubitul ei, Mateo, Alex , fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului, Miron Cosma, precum si actrita Dorothea Petre.


Organizatorii au intrat pe ultima suta cu pregatirile pentru mega-concertul RBD, ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

La dispozitia trupei si a staff-ului care ii va insoti pe cei sase membri ai trupei vor fi puse cinci microbuze de lux de cate 15 locuri, un autocar si un camion pentru transportul echipamentului video necesar pentru desfasurarea evenimentului.

Toate vehiculele trebuie sa beneficieze de instalatii de aer conditionat si trebuie sa stea la dispozitia trupei si staff-ului 24 de ore din 24, de la sosirea primei persoane pana la plecarea ultimei persoane.

Soferul fiecarui vehicul trebuie sa fie dotat cu un telefon mobil sau o statie de comunicare, toti fiind in permanenta legatura cu managerul turneului. Toti soferii trebuie sa fie imbracati in camasa alba, pantaloni negri si sa poarte cravata.

Anahi , Dulce Maria , Maite, Christian, Christopher, Alfonso si Diego Gonzales , impreuna cu cele 28 de persoane din staff, vor sosi cu avionul. Printre cei care ii vor insoti se numara echipa de productie (4 persoane), un stilist, un hair-stylist, un pirotehnist, echipa tehnica (5 persoane), echipa de management de la Roptus (9 persoane).

In ceea ce priveste meniul pe care organizatorii il pregatesc pentru cele sapte staruri mexicane, acesta va consta in cateva feluri de salate (salata de rosii, branza rukola si ciuperci, salata de andive, branza Roquefort, pere si alune, salata de schwaitzer, portocale si ardei), file de vita cu ciuperci, asparagus, morcovi si sos de seminte de mustar, un fel de mancare pe baza de peste(de preferinta ton).

Cei sase RBD si Diego au solicitat organizatorilor sushi cu sos de soia si garnitura de ghimbir murat, si au insistat ca toata painea inclusa in meniu sa fie coapta pe vatra. Ca desert, mexicanii vor fi tratati cu inghetata de mai multe sortimente (fructe de padure, vanilie, caramel) si prajitura de biscuiti.

Aceasta este ultima sansa pe care o aveti sa ii vedeti pe RBD in concert in Romania, in formula completa. Conform anuntului oficial facut de curand, trupa RBD nu va mai exista din anul 2009, membrii sai alegand sa se dedice proiectelor personale.

Bilete se mai pot inca achizitiona din reteaua magazinelor Diverta si Germanos, de la magazinul Muzica si on-line de pe site-urile ticketpoint.ro , bilete.ro , eventim.ro, blt.ro. Acestea au preturile intre 150 si 300 RON.

Sursa: Cat Music/Media Services