Vote Your Favorite DJs !! The DJ List

ShadowMask's Blogology

↑ Grab this Headline Animator

miercuri, iulie 30, 2008


Desi numarul de spectatori a fost mai mic fata de cat s-au asteptat organizatorii, Lenny Kravitz a fost protagonistul unui show de exceptie. Aflat pentru prima data la Bucuresti, Lenny Kravitz s-a lasat asteptat de catre fanii adunati la stadion cu doua ore inainte de concert.

Cei peste 17.000 de spectatori au avut parte de rock, funk, soul si de un Lenny Kravitz care emana o energie electrizanta.

Fanii romani au avut parte si de un scurt jam-session in care artistul a interpretat un fragment din celebrul "Another Brick in the Wall" al lui Pink Floyd, dar si "Billy Jean" al lui Michael Jackson.

Kravitz a cantat la chitara si la pian, a cerut, pe rand, un solo bateristului, trompetistului si chitaristilor, a coborat de pe scena in aplauzele frenetice ale fanilor si a urcat chiar pe cladirea cabinelor oficiale de la stadion. Apoi si-a luat la revedere de la public: "Romania, Love Revolution".

Cum insa nu putea lipsi din recitalul sau celebrul "Are You Gonna Go My Way", Kravitz a revenit pe scena. Ultima imagine a spectatorilor a fost cea a unui artist total, care a ingenuncheat pentru public dupa mai bine de doua ore de show.

0 Comments:

Post a Comment