Vote Your Favorite DJs !! The DJ List

ShadowMask's Blogology

↑ Grab this Headline Animator

miercuri, iulie 30, 2008

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat, licenta audiovizuala, prin satelit, televiziunii Music Channel, un post cu tematica muzicala, adresat tinerilor, apartinand companiei Music Channel. Potrivit Mediafax, valoarea investitiei se ridica la 520.000 de euro.

“Music Channel incearca sa suplineasca cateva segmente care lipsesc la celelalte posturi aflate deja pe piata, gen interactivitate cu publicul, emisiuni facute cat mai aproape de publicul nostru. Ne vom adresa in principal tinerilor. Nu vrem sa facem rabat la calitate, de aceea avem o echipa experimentata, aproximativ 30 de persoane, dintre care cativa oameni care lucreaza in domeniul televiziunilor de mai bine de opt ani”, a precizat Geovanny Mario Francesco, director general Music Channel si fost director executiv al MTV Romania.

“Nu vrem sa ne legam de partea politica, ci de partea de entertainment. Incercam sa ne punem in haina omului de rand, sa aratam dedesubturile industriei muzicale, cum se realizeaza un videoclip, cum se machiaza vedetele inaintea filmarilor”, a mai spus directorul general al postului.

Printre emisiunile difuzate la Music Channel se numara “Speed”, “Ora de romana”, “Best of”, “Live?”, “Rock Chart”, “Hip hop Chart”, “RT 100” si “You See It First!”.

De asemenea, vedete precum Andreea Banica, CRBL, DJ Andi, Cassa Loco si VJ Zara vor putea fi urmariti in calitatea de prezentatori ai unor emisiuni precum “Amour by Andreea Banica”, “Cassa Loco Show” si “Electro Chart by DJ Andi”. Postul va fi lansat pe 28 mai si va fi preluat de retelele de cablu RCS&RDS si UPC Romania, in pachetele de baza. Compania Music Channel este detinuta de Geovanny Mario Francesco (95%) si George Magureanu-Poptean (5%). Pe piata televiziunilor muzicale romanesti, i n aceeasi categorie cu Music Channel, mai exista MTV Romania, U si Kiss TV.

Music Channel se receptioneaza prin satelit si pe CATV

Prin satelit,

Coordonate acces:

  • Satelit Intelsat 10 02
  • Freq: 12.717
  • Orb. Pos: 14g V - Pol. Vertical
  • Transp: 18.400 MSPS

Mai multe detalii pe www.1music.ro

0 Comments:

Post a Comment